16 April 2009

cedey + ap

arini xmcm bese sbb bese pg2 kalo mek jila smpai opis die mst tepon aku nk ajk aku bekpes sme(w.pun kdg2 aku da mkn dlu..hehehe).. tggu dlm 8 lbh minah ni snyp jek. aku pn mcm da bajet minah ni da msk spital ke??(die kn tggu ari je)..xpe2. sng cite aku pn kol die. die otw g hkl sbb da rs skt. mslhnye dlm skt2 pn asik nk gelak aje.mmg sah die kne tahan wad...aku hepi sbb jila nk dpt baby at the same time cedey sbb 2bln aku xde geng nk gusip2.gegege..buhsanle idopku..seb bek k.wati, k.wawa, k.ida ade.ape2 pn tggu jela pe cte mek jila ni...

10 April 2009

boyS oVer floWers


adakah korunk peminat cite korea????sp2 yg ske, ni aku nk share psl cte ni boys over flowers kt chanel 303 kbs world isnin - rabu kul 9 mlm. nme grup dak laki ni f4 cam cite meteor garden lak ala cte cina zaman skola dolu2 yg mnjadi kegilaan dak2 fomfuan trmasukle haku.cte ni psl 2 org dlm grup f4 ske kt dak pmpuan yg sme.bes gak la cte ni tp ok gak la.haku layan jew..

pertukaran portfolio

agknye da nasib aku dok kt kementerian yg mmg boley thn pjg gak nmenye..mle msk kementerian kebudayaan, kesenian dan warisan (kekkwa), pas2 kemetnerian perpaduan, kebudayaan, kesenian dan warisan (kpkkw) n yg terbaru kementerian penerangan, komunikasi, kesenian dan kebudayaan..fuhh..agak jenuh gak kalo nk menyebut..

Arkib Blog

aNYOnghaSEyo